Debat     Galleri     Log in
LOKAL NYT
Gallakoncert med Livgardens Musikkorps i Tinghallen den 19. maj 2009 kl. 20.00
Gallakoncert med Livgardens Musikkorps
Garderforeningen for Viborg og Omegn markerer sit 100 års jubilæum med den stort anlagte koncert, hvor også den walisisk fødte musicalstjerne Ria Jones medvirker.

Det er langt fra nogen dagligdags begivenhed, at Den Kongelige Livgardes Musikkorps giver koncert i Viborg. Faktisk er det 25 år siden, det skete sidst - i forbindelse med Garderforeningen for Viborg og Omegns 75 års jubilæum. I år runder den lokale garderforening de 100 år, og i den forbindelse bliver der atter lejlighed til at opleve musikkorpset, der betegnes som et af verdens bedste af sin art. Det sker ved en gallakoncert i Tinghallen tirsdag den 19. maj, hvor den engelske musicalstjerne Ria Jones også medvirker.

Den Kongelige Livgardes Musikkorps er et 36 mand stort professionelt harmoniorkester, bestående af træblæsere, messingblæsere og slagtøj og med et bredt funderet repertoire. Dets hovedopgave er at betjene Kongehuset. Orkestret indgår således i vagtparaden og spiller ved festlige lejligheder i Konge-huset, men herudover giver det hvert år også en række offentlige koncerter i ind- og udland. Her spiller musikkorps-et et bredt repertoire, der ud over march- og militærmusik spænder fra opera og klassisk musik til musi-cals og rytmisk musik.

Det vil også blive tilfældet ved koncerten i Tinghallen, hvor Ria Jones medvirker som gæstesolist. Den charmerende og velsyngede waliser blev som 19-årig den yngste skuespillerinde nogensinde, der har fået hovedrollen som Evita Peron i musicalen Evita. Hun har

gennem årene medvirket ved en lang række koncerter i hele Europa, og hun er en populær gæstesolist i Danmark, hvor hun har sunget med alle de store landsdelsorkestre.
Garderforeningen arrangerer koncerten i Tinghallen i samarbejde med en række virksomheder og orga-nisationer. Et eventuelt overskud går til foreningen STSOP - Støtte Til Soldater Og Pårørende. Foreningens formål er at skabe og opretholde det økonomiske grundlag for Danske Soldaters og Pårørendes Støtte-fond (DSPF).

Entre kr. 175,-
Nummerede siddepladser.

Kl. 18.00 Showtimebuffet kr. 188,-
Forudbestilling er nødvendig.

Arrangør: Garderforeningen

Se nærmere på Tinghallen for billetbestilling

 <-- Tilbage