Debat     Galleri     Log in
Fra Viborg til München pċ en enkelt tank benzin

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Er du miljøbevidst, og lægger du vægt på god brændstoføkonomi, så har Jørgen Olsen A/S i Viborg en oplagt billøsning: Ford Fiesta ECOnetic, en grøn søster til Ford Fiesta, som er Danmarks mest solgte bil i 2009.

Fiesta ECOnetic kører hele 27 kilometer på én liter brændstof og udleder beskedne 98 gram CO2 pr. kørt kilometer. Ved landevejskørsel kan man opnå endnu bedre brændstoføkonomi. Ved en konstant fart på 80 km/t kan Fiesta ECOnetic køre over 31 kilometer på én liter brændstof. Det vil sige, at du kan køre fra Viborg til München på en enkelt tank benzin. , Med dagens dieselpriser svarer det til en udgift på 300 kr. Og så vil du endda have en slat diesel tilbage i den 40 liter store tank, når du ruller ind i Bayerns hovedstad.

Stor interesse
- Vi oplever en meget stor interesse for Ford Fiesta ECOnetic, og det er jo ikke særligt overraskende netop i denne tid, hvor finanskrisen og klimaproblematikken står højt på dagsordenen. Bilen er et oplagt valg for miljø- og omkostningsbevidste bilister, der samtidig lægger vægt på kørekvalitet, stil og et flot design, siger bilforhandler Gert Olsen fra Jørgen Olsen A/S.

 


Autoforhandler Gert Olsen præsenterer den nye Ford Fiesta ECOnetic, som både er miljøvenlig og har en imponerende brændstoføkonomi.

Hemmeligheden bag ECOnetic'ens økonomiske- og miljøvenlige præstationer, ligger i den specialkalibrerede motor, lavere frihøjde, dæk med lav rullemodstand, forbedrede smøremidler og en optimeret aerodynamik.

Ford Fiesta ECOnetic findes som 3- og 5-dørs versioner til priser fra kr. 187.000 ekskl. levering. Fiesta ECOnetic fås også som Van i en 5-dørs version. På gule plader starter prisen ved kr. 106.464 ekskl. moms. 

<-- Tilbage