Debat     Galleri     Log in
Glad vinder i "Maler for en dag"- konkurrence

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Der kan jo nogle gange gå lidt for lang tid, inden husets egen handymand får taget sig tid til husets tiltrængte malerarbejde.

Hvad gør familien så? Jo, et godt bud er at tage på Boligmessen i Tinghallen. Det skulle vise sig at være en rigtig god idé. Malermester og Farvehandler John Rasmussen & Søn havde en flot stand, hvor de blandt andet viste deres nye logo og navn frem som er R2 Farver, John Rasmussen & Søn. En af aktiviteterne på standen var konkurrencen: - "Vind en Maler for en dag". Tilsyneladende var der flere der havde brug for vikar til husets egen handymand. Over 400 messegæster deltog i konkurrencen. Blandt de mange deltagere var der 5, der havde det rigtige antal malerruller på 127 stk. Så der var stor jubel hos familien Borved, Videbechs Allé i Hald Ege da telefonen ringede og Jesper Rasmussen kunne fortælle, at netop de var udtrukket, som de heldige vindere.

På billedet ses Aase og Jens Borved sammen med Birgit Mathiasen, der iøvrigt lige har afsluttet fagprøve og til daglig betjener kunderne i malerbutikken på Falkevej i Viborg.

 

 

 

 

 

<-- Tilbage