Debat     Galleri     Log in
Tre generationer i camping

Af Steen Nielsen

Først var der Verner, så kom Niels Kr. og Birthe til og nu er også Michael, alle med efternavnet Nøhr Nielsen, trådt ind i firmaet.

Tre generationer med samme interesse; camping. Møllegårdens Camping i Vildsund ved Thisted er det, man på jysk kalder en god gammel familievirksomhed.

Den er 40 år ung, har til huse i hyggelige lokaler i den fædrene gård og er et sted, hvor et ord er et ord, og en aftale er en aftale.

Virksomheden er også et sted, hvor medarbejderne ikke sådan render af pladsen for et godt ord. "Flere har fejret 25-års jubilæum, og en enkelt har været ansat i hele 32 år. Uden dem var det slet ikke muligt at fastholde det serviceniveau og den kvalitet, som vores kunder forventer," siger Michael Nielsen.

Møllegårdens Camping har sammen med kolleger i branchen redet på en bølge af succes de senere år, og med udsigten til at mange danskere i år ventes at vælge udenlandsrejsen fra og i stedet - til stor jubel for børnene - tager på luksuscamping, er optimismen for fremtiden stor.

Udover den hyggelige udstilling har Møllegårdens Camping også et stort moderne servicecenter med fem baner til reparationer og klargøring af solgte vogne.

Hos Møllegårdens Camping sælges campingvogne i alle prislag, og selv om firmaet er autoriseret forhandler af Hobby, Fendt, Dethleffs og Sunlight, serviceres og sælges også mange vogne af andre mærker.

"Vi har hele tiden omkring 100 brugte og 50-75 nye vogne stående, så kunderne har noget at vælge imellem," siger Michael Nøhr Nielsen.

Udsalget i forretningen er snart forbi, og midt i marts præsenteres de nye modeller ved et åbenthus-arrangement. Derefter er der højsæson i campingbranchen til efter sommerferien - både hos forhandlerne og på de mange campingpladser landet over, hvor det frie campingliv leves i fulde drag af folk i alle aldre. 

<-- Tilbage