Debat     Galleri     Log in
Vestjysk Bank : Vi vil stadig gerne yde lån til bil og bolig

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Mange går i øjeblikket rundt i den vildfarelse, at den globale finanskrise har gjort det så godt som umuligt at låne penge i banken til fx ny bil eller forbedring af hus eller lejlighed. Men det er forkert. I hvert fald, hvis man er kunde i vestjyskBANK.

- Når en af vores privatkunder søger om et lån til bil, bolig eller anden form for forbrug, vurderer vi i dag ansøgningen ud fra nøjagtig samme kriterier, som vi altid har gjort. Det er således hverken blevet sværere eller lettere at optage et privatlån, end det var før krisen. Og da vestjyskBANK samtidig er robust og solid, har vi også det fornødne økonomiske råderum til at kunne efterkomme relevante og fornuftige låne-ansøgninger, fastslår afdelings-direktør Sven Erik Larsen fra vestjyskBANK i Viborg.

Helhedsvurdering
- En af vestjyskBANKs kerneværdier er nærvær. Derfor har vi ingen standardløsninger, men tager  udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov. Det betyder ikke, at vi bevilger lån ud i den blå luft, for det er bestemt ikke tilfældet, men at vi vurderer låneansøgningen ud fra en helhedsvurdering af kundens økonomi, jobsituation osv.,
siger privatkundechef Mogens Chortsen.

- Når det gælder eksisterende kunder, er det en viden, vi i de allerfleste tilfælde ligger inde med i forvejen. En gang om året inviterer vi nemlig vores kunder til en såkaldt

Kompassamtale, hvor vi kommer hele vejen rundt om kundens/familiens aktuelle situation, herunder bolig, transportbehov, forsikringer, pensionsforhold osv.

I vestjyskBANK koncentrerer vi os om at drive bank, og vi har ikke en skjult dagsorden om at sælge nye finansielle produkter til kunden, men ønsker blot at afdække områder, hvor det måske kunne være nyttigt for ham eller hende at gøre tingene på en anden måde, siger Sven Erik Larsen og Mogens Chortsen fra vestjyskBANK i Viborg. 

<-- Tilbage