Debat     Galleri     Log in
Succesrigt Four Jacks show gæster Tinghallen

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Havde dansk været et verdenssprog, ville Four Jacks formentlig have opnået international stjernestatus i 1950'erne og 60'erne. Musikalsk og stemmemæssigt matchede den danske vokalkvartet nemlig verdens bedste sanggrupper, men da de "kun" sang på dansk, måtte de nøjes med fædrelandets hæder og berømmelse for sange som Mandalay, Oh Marie, Tom Dooley, Æselsangen og mange flere.

Four Jacks, der bestod af John Mogensen, Bent Werther, Poul Rudi og Otto Brandenburg/James Rasmussen, gik i opløsning midt i 60'erne. Men deres sange består, og lørdag den 23. maj kan du opleve eller genopleve dem i en formidabel udgave i Tinghallen i Viborg. Det sker ved teaterkoncerten Åh, den vej til Mandalay med Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann. To populære sangere og to ditto skuespillere, der her forenes i en charmerende blanding af musikalitet og legelyst - og giver alle de kendte og populære Four Jacks-sange til bedste.

Tivolis Big Band
Forestillingen, der gæster Tinghallen, er identisk med den, der i fjor med stor succes og for fulde huse gik i Tivolis Koncertsal. Og ligesom i Tivoli får de fire vel-syngende herrer den bedst mulige musikalske opbakning i skikkelser af Tivolis Big Band.

- Historien om Four Jacks er elementært underholdende og aldrig fortalt - og fuld af nogle af de mest elskede numre fra den danske populærmusik. Samtidig er det også en historie om en tid, hvor populærmusikken var i rivende udvikling, siger tekstforfatterne Adam Price og Jesper Malmose selv om den teaterkoncert, de har skruet sammen i et tæt samarbejde med de fire medvirkende.

<-- Tilbage