Debat     Galleri     Log in
Ny bil for under 5000 kroner

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Kunne du også godt være lidt mere flittig med at få bilen gjort ren og holdt ved lige? Og vil du gerne af med din dårlige samvittighed? Så kontakt Flemmings Bilpleje på Lundborgvej i Viborg, hvor tilbuddet lyder på: Ny bil for under 5000 kr.

- På grund af den megen snak om finanskrise osv. viger mange i dag tilbage fra at skifte deres bil ud. De kan i stedet vælge at få en "ny" bil her hos os. Til en fast pris sørger vi for en total rengøring af bilen inde og ude, motorvask, polering, rensning og affedtning af vinduer m.v. Bilen skinner som ny, når den har været en tur omkring os, siger Flemming Madsen fra Flemmings Bilpleje.

For en mellemklassebil koster en totalbehandling 2850 kr. plus moms. Mindre biler er lidt billigere, større biler lidt dyrere. Mange virksomheder sender deres biler til behandling hos Flemmings Bilpleje én eller to gange om året - til en fast, favorabel pris. Private kan få tilsvarende aftaler.

Herudover tilbyder Flemmings Bilpleje bl.a. også Ditec lakkonservering og behandling med Glastec, som er et beskyttelsesmiddel til bilens ruder.

Fordelen er bl.a., at snavs og insektfilm ikke fæstner så hårdt på ruden som på en ubehandlet rude. Derfor er ruderne meget lette at holde rene, og om vinteren sætter is sig ikke så hårdt på glasset.


En Glastec behandling koster 350 kr. plus moms.

Flemming gør underværker
En af Flemming Madsens mange tilfredse kunder er Kasper R. Nielsen fra Sunset Boulevard i Viborg. - I forbindelse med et bilskifte var min gamle bil en tur omkring Flemmings Bilpleje. Den blev gjort ren og shinet op fra A til Z - og så fantastisk flot ud bagefter. Det var givetvis medvirkende til, at jeg fik den solgt til en fornuftig pris. Siden har jeg også haft min nye bil en tur omkring Flemming med et lige så godt resultat. Den mand kan bare gøre underværker ved en bil, siger Kasper R. Nielsen.

 
<-- Tilbage