Debat     Galleri     Log in
St mini-kameraet fast p din bil eller din mountainbike-cykel

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Det kan bruges overalt, har stor kapacitet, men er lillebitte. Og så tager det rigtigt gode billedet. Det handler om et nyt, multifunktionelt digitalkamera i miniformat, som forhandles hos Jysk Autoudstyr på Vognmagervej i Viborg.

Hero hedder kameraet, der bl.a. er velegnet til brug i eller på bilen, på ski- eller mountainbike-turen, eller hvis du fx dykker blandt smukke koralrev. Kameraet måler blot 40 x 60 mm og kan placeres indvendigt på bilruden med en gummikop og udvendigt med en særlig dobbeltklæbende tape, som medfølger ved køb. Ligeledes kan kameraet gøres totalt vandtæt, så det kan bruges til undervandsdykning.

Oplev dig selv for fuld udblæsning
- Ud over at kunne bruges som et almindeligt digitalkamera kan Hero også indstilles til at tage billeder hvert femte sekund samt til at optage video. Da det samtidig er så let at fastgøre, er det utroligt velegnet til både motorsport og mange andre slags sport, hvor man vil opleve sig selv og andre for fuld udblæsning. Jeg er selv begyndt at køre drifting (kontrolleret udskridning, red.), hvor der kan laves rigtigt fede billeder, Ligeledes skal jeg have det med på skiferie, hvor jeg skal køre på snowboard. Det bliver spændende bagefter at kunne se

billeder af mig selv, mens jeg stryger ned ad bjerget, fortæller Mads Jakobsen fra Jysk Autoudstyr. 

Det nye mini-kamera har en kapacitet på 3 megapixel. Med en videoopløsning på 512 x 384 har det kapacitet til 56 minutters optagelse på et 2 GB kort. Prisen for alle disse herligheder? Såmænd bare 1299 kr. 


<-- Tilbage