Debat     Galleri     Log in
Danglas gør bilruden køreklar på 30 minutter

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

I Formel 1 er pitstop et spørgsmål om sekunder. Helt så hurtigt går det ikke, hvis du skal have skiftet bilens frontrude hos Danglas på Farvervej i Viborg. Men næsten. Afmontering af den gamle frontrude og montering af en ny kan klares meget hurtigt. Og takket være nye hurtigttørrende limtyper kan din bil være køreklar 30 minutter efter at ruden er lagt i.

- Ud over de nye, hurtigttørrende limtyper råder vi også over de bedste og mest effektive værktøjer på markedet. Dette i kombination med, at vores medarbejdere altid er både fleksible og "fit for fight" gør, at vores kunder meget hurtigt kan komme ud at køre igen efter at have fået skiftet frontruden i deres bil. I akutte situationer kan opgaven klares på en halv time, men af bl.a. planlægningsmæssige grund vil vi naturligvis gerne have lidt længere varsel, når det er muligt, siger Viggo Hansen, der er indehaver af Danglas.

10.000 bilruder på lager
Danglas består i dag af en kæde af forretninger landet over. Deres fælles centrallager er placeret i tilknytning til afdelingen i Viborg, hvor man derfor konstant råder over mere end 10.000 ruder, dækkende stort set alverdens bilmærker. Fra Lada til Lamborghini og fra Citroen til Cadillac. Det omfattende lager bidrager selvsagt til at nedbringe ekspeditionstiden hos Danglas, der også har stor ekspertise i reparation af frontruder efter stenslag.


Med det moderne udstyr kan servicemedarbejder Svend Aage Nedergaard, t.v., hurtigt skifte en frontrude. Hans arbejde følges her af Viggo Hansen.

- Når uheldet er ude, bør man komme omkring os snarest muligt, efter at skaden er sket. Det gælder ikke mindst her i vinterperioden, hvor man ofte varmer en nedkølet bil hurtigt op. De store temperaturudsving vil ofte resultere i, at et lille hul efter stenslag hurtigt udvikler sig til revner og større skader, som det måske ikke er muligt at udbedre. Derfor gælder det om at komme så hurtigt som muligt, slutter Viggo Hansen.

 

<-- Tilbage