Debat     Galleri     Log in
Borved Grafisk - den lille virksomhed med den store virkning

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Der var en, der var to, der var tre. Ja, flere faste medarbejdere er der ikke hos Borved Grafisk. Trods sin beskedne størrelse kan virksomheden med base på Fabrikvej i Viborg alligevel løse rigtig mange opgaver, små som store, inden for reklame, grafiske løsninger, skilte, markedsføring m.v.

Det er Bilavisviborg, som du netop nu læser i, et godt eksempel på. Avisen er blevet til som et samarbejde mellem flere af Viborg-egnens førende bilforhandlere og Jens Borved, der er indehaver af Borved Grafisk.

- Bilavisen har fået en utroligt god modtagelse. Den afspejler det lokale bilmarked og er således direkte målrettet bilkøbere og andre bilinteresserede i Viborg og omegn samt på Skive-egnen. Samtidig "spiller" den på en meget effektiv måde sammen med andre tiltag, bl.a. web-sitet www.bilavisviborg.dk med annoncer, artikler og annoncør-links, siger Jens Borved.

Fra visitkort til tv-reklamer
Bilavisviborg er blot én af mange opgaver for Borved Grafisk, der populært kan lave alt fra visitkort til radio- og tv-reklamer. Det gælder lige fra kuverter og brevpapir over annoncer, tilbudsaviser og profilbrochurer til web-løsninger og rådgivning af bl.a. iværksættere.


Her i de hyggelige lokaler på Fabrikvej er alle igang med produktionen af netop dette nummer af Bilavisviborg
 

- Opgavemæssigt spænder vi således lige så vidt som bureauer og andre grafiske virksomheder, der er langt større end os. Det kan lade sig gøre, fordi vi har et stort netværk af underleverandører og andre samarbejds-partnere med hver sit speciale. I kraft af dette netværk har vi en stor kapacitet og en meget betydelig kompetence - men uden store faste omkostninger, der ikke mindst i tider som disse kan være en økonomisk belastning, slutter Jens Borved.

<-- Tilbage