Debat     Galleri     Log in
Carepoint Viborg oplever stor interesse for den nye Skoda Superb

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Masser af plads, høj grad af sikkerhed og fremragende komfort. Det er nogle af de egenskaber, der kendetegner den nye Skoda Superb, som er en af de aktuelle nyheder hos Carepoint på Falkevej i Viborg.

Allerede inden den kom til Danmark, blev Skoda Superb af dagbladet Børsen kåret som Årets Jobbil 2008. Og det er fuldt forståeligt, mener salgschef Ole Th. Nøhr fra Carepoint Viborg.

- Skoda Superb er i enhver henseende en fremragende bil. Bland andet er der utroligt megen plads i kabinen, og bagsædepladsen er den bedste, der kan købes for penge. Vi har da også allerede haft et godt salg og fået mange positive tilkendegivelser om bilen fra vores kunder, siger Ole Th. Nøhr.

Han har også meget store forventninger til bilens helt specielle bagklap. Den kan åbnes både som i en almindelig sedan og som hatchback, hvor både bagklap og bagrude går med op. Herved afsløres et kæmpemæssigt bagagerum.

Meget sikker bil
Skoda Superb fik hele fem stjerner i EuroNCAP's kollisionstest og er således en meget sikker bil, der bl.a. er forsynet med ekstra airbag til at beskytte knæene i førersiden. Hele Superb modelprogrammet har fuld sikkerhedspakke, inklusive anti-udskridningssystemet ESP og syv airbags. Desuden kan man tilkøbe to ekstra sideairbags til at beskytte bagsædepassagererne med.


Varianten Skoda Superb Greenline kører 19,6 km/l og kun udleder 136 g CO2 pr. kilometer, siger Ole Th. Nøhr.

Prisen på Skoda Superb begynder ved 295.000 kr. Bilen fås i tre forskellige benzin-modeller og i tre forskellige diesel-modeller. Som kunde kan du desuden vælge mellem tre udstyrsniveauer, Comfort, Ambition og Elegance. Topmodellen med 3,6 VR6 benzinmotor fås dog kun med Ambition og Elegance udstyr. 

Herudover tilbyder Skoda en særlig miljøvariant af bilen - Skoda Superb Greenline - der kører 19,6 km/l og kun udleder 136 g CO2 pr. kilometer.

<-- Tilbage