Debat     Galleri     Log in
Jørgen Toft nu selv bag rettet

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Jørgen Toft har drevet bilforretning i Viborg gennem 30 år. Men det er først nu, han også er blevet den daglige leder af bilfirmaet, som har til huse på Gl. Skivevej. Det er sket i forbindelse med, at han har lukket sin afdeling i Skive.

- Så nu kan jeg koncentrere alle mine kræfter i Viborg, hvor jeg ud over salg også tager mig af en række andre opgaver, siger Jørgen Toft, hvis hustru, Jane, er bogholder i firmaet.

Jørgen Toft er autoriseret forhandler af Nissan og Chevrolet og har desuden autoriseret serviceværksted for både Honda, Fiat, Alfa Romeo, Nissan, Chevrolet og BMW.

- Vi råder således over et uhyre bredt modelprogram - fra den lille Chevrolet Matiz til godt 90.000 kroner over 4x4 off-roadere til sportsvognen Nissan 350Z, siger Jørgen Toft.

Nissan Qashqai+2 med plads til syv
Aktuel netop nu er den nye Nissan Qashquai+2, som bygger videre på kæmpe-succesen Qashqai, men er blevet mere rummelig og mere alsidig. Det er således den første crossover familiebil med plads til ikke færre end syv personer.

Nissan Qashqai+2 kan tilbyde de fornuftige fordele fra en praktisk familiebil tilsat elementer som flot design, interiør af fremragende kvalitet og en køreglæde,


Vi råder over et uhyre bredt modelsortiment fra Chevrolet Matiz til sportsvognen Nissan 350Z, siger Jørgen Toft

der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kører.

- Den tredje sæderække i bilen er særdeles praktisk konstrueret. Sæderne er designet til børn eller til kortvarig brug for mindre voksne. Ryglænet kan indstilles i syv positioner. Det kan naturligvis også klappes helt ned. Når sæderne er klappet ned, opnår man et stort og plant bagage-område med en kapacitet på næsten 500 liter, oplyser Jørgen Toft.

<-- Tilbage