Debat     Galleri     Log in
Tryghed gennem Suzuki Privatleasing hos Jørgen Olsen

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Mange forbinder autoleasing med dyrere biler i 300.000-400.000 kroners klassen. Men sådan behøver det ikke være. Således tilbyder Jørgen Olsen A/S, Industrivej i Viborg, netop nu Suzuki Privatleasing, der både økonomisk og tryghedsmæssigt er en meget attraktiv måde at erhverve sig ny bil på.

- For mange private kan det være svært at gennemskue, hvad leasing indebærer for dem. Men egentlig behøver det ikke være så indviklet, for leasing er jo slet og ret en form for langtidsleje, fortæller Jesper Grønvad fra Jørgen Olsen A/S.

- Noget af det særlige ved Suzuki Privatleasing er, at alt det, der ellers tit står med småt, her står med stort. Når man leaser sin bil hos Suzuki, får man først og fremmest økonomisk sikkerhed. Man behøver fx ikke bekymre sig om stigende renter eller værditab på bilen. Autoriseret service og vedligeholdelse samt dæk er også inkluderet. Efter at have betalt en førstegangsydelse på cirka 20 procent af bilens værdi, kan man for en fast månedlig leasingydelse blive rigtig godt kørende - og med 100 procents sikkerhed for, at ydelsen er fast i hele leasingperioden. Der er altså ingen risiko for, at budgettet skrider undervejs. Det er noget, mange lægger stor vægt på - ikke mindst i disse tider, siger Jesper Grønvad.

Fordelagtig forsikring
Som kunde hos Suzuki Privat-leasing kan man forsikre sin bil på meget fordelagtige vilkår. Der gives rabat på 


Når man leaser sin bil hos Suzuki, får man først og fremmest økonomisk sikkerhed, understreger Jesper Grønvad

brændstof via benzinkort, ligesom vejhjælp med Falck er inkluderet.

- Når leasingaftalen udløber, er der ingen restgæld, og det er FDM, der tjekker bilens stand og afgør, hvem der skal betale for eventuelle skader, fejl og mangler, understreger Jesper Grønvad.

 

<-- Tilbage