Debat     Galleri     Log in
Schramm Biler i Viborg sælger Danmarks billigste bil

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

74.875 kroner, inklusive moms. Mere behøver en ny gulpladebil ikke koste i Danmark, der jo ellers har noget nær verdensrekord i bilafgifter.

Det er Schramm Biler på Holstebrovej i Viborg, der tilbyder det prisbillige køretøj. En Daihatsu Cuore, der p.t. er den billigste bil, som kan fås i Danmark. For virksomheder, der får momsen godtgjort, er bilen endnu billigere, nemlig 59.900 kroner - eller 1050 kroner pr. måned med leasing for virksomheder.

- Daihatsu Cuore kan køre op til 22,7 km pr. liter benzin. I sig selv er det naturligvis en stor fordel for kørselsøkonomien. Men samtidig resulterer det beskedne brændstofforbrug i en relativt lav afgift, som gør, at vi kan sælge bilen til den lave pris, siger Frederik Sievert fra Schramm Biler.

 Kvik bil med god plads
Daihatsu Cuore er en ganske kvik lille sag. Blandt andet takket være sin lave vægt - 740 kg - accelererer den fra 0 til 100 km/t på 11,1 sekunder. Trods sin beskedne størrelse, der gør den meget velegnet til bytrafik, rummer dens lastrum hele 1200 liter. Så det er altså også en bil med god plads til f.eks. varer eller værktøj.

På linje med en række frie forhandlere tilbyder Schramm Biler også service og vedligeholdelse på bilen, der har købere i alle aldre.


En Daihatsu Cuore, der p.t. er den billigste bil, som kan fås i Danmark, siger Frederik Sieverts

- Mange førstegangs-købere vælger Daihatsu Cuore på grund af den lave pris, men vi sælger også bilen til mange, lidt mere modne kunder, som måske har kørt Daihatsu for år tilbage. Derfor kender de den som en driftsikker bil af god kvalitet, siger Frederik Sieverts.

<-- Tilbage