Debat     Galleri     Log in
Jysk Autoudstyr har fået en ung styling-ekspert i huset

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Med ansættelsen af Mads Jakobsen har Jysk Autoudstyr på Vognmagervej i Viborg ikke alene fået en ny medarbejder, men også en sand stylingekspert i huset. Den 21-årige Mads Jakobsen har været bidt af biler, siden han som 12-årig blev fejedreng hos en lokal bilforhandler. Og i de senere år er det ikke mindst styling af egne og andres biler, han har været optaget af.

- Biler er spændende i sig selv. Men endnu mere spændende er det, når man kan "gejle" sin bil med lækkert udstyr. Gøre noget ekstra ud af den og give den præcis den stil og det udtryk, man ønsker. Det er rigtig fedt at køre i en bil, som man selv har stylet og sat sit personlige præg på. Og så skaber det jo også noget opmærksomhed omkring bilen, hvis den fx er udstyret med nogle helt specielle alufælge, noget særligt lys eller andre effekter, siger Mads Jakobsen, der ud over en motorcykel selv er den glade ejer af hele tre biler, han selv har stylet: En VW Polo, en VW Golf samt nyerhvervelsen, en Nissan Skyline.

Også hjælp til montering
Kim Thougaard, der er indehaver af Jysk Autoudstyr, er glad for sin nye medarbejder. - Mads ved en masse om biler og udstyr, og det kommer jo alle vores kunder til gode. Men samtidig vil jeg naturligvis trække på hans særlige interesse for og erfaring med styling

 


Mads ved en masse om biler, styling og udstyr, og det kommer alle vores kunder til gode, siger Kim Thougaard.

- Efter at have ansat ham kan vi endnu bedre servicere de kunder, der gerne vil have nogle gode råd om styling. Samtidig kan vi også hjælpe dem med at få monteret udstyret. Vi har værksted lige ved siden af butikken, så de fleste ting kan klares i løbet af kort tid, siger Kim Thougaard.

 

<-- Tilbage