Debat     Galleri     Log in
Spar pć energien - Flemming & Co. polerer bilen

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

"Spar på energien - vi polerer bilen", lyder sloganet for Flemmings Bilpleje. Firmaet, der ligger på Lundborgvej 15, nøjes dog ikke med at polere, men klarer alle former for både ind- og udvendig rengøring og pleje af person- og varebiler.

- Ud over lokale bilforhandlere har vi både private samt mindre og større virksomheder blandt kunderne. Mange sender deres bil til behandling hos os en gang om året. Formedelst godt 3000 kroner for en mellemklassebil rengør og plejer vi bilen fra A til Z. Et tilbud, som blandt andre mange håndværksfirmaer benytter sig af. De lægger vægt på, at deres biler er præsentable, fordi det signalerer kvalitet over for kunderne. Men vi påtager os naturligvis også at behandle en enkelt plet eller to, hvis det er det, kunden ønsker. Med de midler og den viden, vi har adgang til, kan vi fjerne både pletter og andet, som de fleste andre må give op overfor, siger Flemming Madsen.

En god investering
Hos Flemmings Bilpleje omfatter indvendig rengøring både støvsugning, rensning og imprægnering af interiør og bagagerum, pudsning af ruder samt rensning og imprægnering af instrumentpanel. Udvendig rengøring omfatter vask med affedtningsmiddel, specialbehandling af udvendig plast og gummi, rensning og beskyttelse af motorrum samt rensning af lak, hvor under mindre ridser bortpoleres, og lakken forsegles.


Det en god investering at lade os give bilen en behandling, så den præsenterer sig godt, siger Flemming Madsen

Polering af bilen foregår også i flere tempi. Først en grundig rengøring, derefter grovpolering og sluttelig finpolering, der resulterer i en skinnende blank og flot bil. Som lakforsegling kan man vælge mellem DITEC-behandling og NANO-behandling. (Mere herom på www.flemmingsbilpleje.dk).

- Skal man sælge sin bil, er det en god investering at lade os give bilen en behandling, så den præsenterer sig godt over for den mulige køber. På den konto man kan let få flere tusinde kroner mere for bilen, end man ellers ville have fået, siger Flemming Madsen.

<-- Tilbage