Debat     Galleri     Log in
Ny og mere sprælsk Seat Ibiza hos Carepoint Viborg

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Begejstringen hos gæsterne var til at tage og føle på, da Carepoint på Falkevej i Viborg holdt åbent hus i forbindelse med præsentationen af den nye Seat Ibiza. Den meget positive modtagelse kommer ikke bag på salgskonsulent Kent Holmgaard Kjærulff.

- Den nye Seat Ibiza kombinerer høj kvalitet og miljøbevidsthed med dynamisk design og sportslig udstråling. Den er mere sprælsk end sin forgænger og er således et oplagt valg for både de unge og de mange mere modne, men stadig ungdommelige Seat-fans, siger Kent Holmgaard Kjærulff.

Bygger på VW-platform
Den nye Ibiza bygger på VW-koncernens helt nye platform. Det har både resulteret i forbedrede dynamiske kvaliteter, bedre pladsforhold i kabinen og et større bagagerum.

Hertil kommer et omfattende standardudstyr som fx anti-spin regulering, fjernbetetjent centrrallås, hovedstøtter ved alle fem siddepladser, multijusterbart rat, pollen-og støvfiltre samt radio med CD, MP3 og seks højttalere.

Vælger du Ibiza i den lidt dyrere Stylance udgave, får du desuden blandt andet aircondition, elektrisk indstillelige og foldbare sidespejle, tågeforlygter med kurvelys,

 


Den nye Ibiza bygger på VW-koncernens helt nye platform og præsenteres her af salgskonsulent Kent Holmgaard Kjærulff

Alt dette er opnået samtidig med, at den nye Seat Ibiza har fået en lavere egenvægt. Kombineret med de effektive motorer og gearkasser reducerer det i et lavt brændstofforbrug og reduceret CO2-udslip.

Den nye Seat Ibiza fås i tre benzinudgaver og tre dieseludgaver. Prisen starter ved 134.900 kroner, eksklusive levering. 

<-- Tilbage