Debat     Galleri     Log in
Lettere at finde den helt rigtige bil hos Lindholm Biler i Viborg

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Fornuftige familiebiler og luftige cabriolet'er. Seje firehjulstrækkere og "grønne" benzinsparere. Små og store, billige og dyre, nye og brugte. Lindholm på Gl. Århusvej i Viborg spreder sig over hele paletten af biler til danskerne. Ikke mindst efter den seneste store udvidelse af bilforretningen på Gl. Århusvej i Viborg, der nu konstant har omkring 180 brugte biler på lager.

 - Det er vores erfaring, at kunderne ikke så meget går efter et ganske bestemt mærke, når de køber brugt bil. Alt afhængig af om man er ung eller gammel, børnefamilie eller single opstiller man i stedet nogle kriterier, som den kommende bil gerne skal leve op til. Denne tendens søger vi at efterleve, idet vi ikke grupperer bilerne efter mærker, men har særlige afsnit for eksempelvis stationcars, biler i henholdsvis størrelse small, medium og large, eksklusive biler osv., fortæller salgschef Kim Lindstrøm.

 - En sådan opdeling giver kunderne mulighed for at sammenligne bilerne inden for de enkelte grupper, så de lettere kan finde frem til netop det køretøj, der passer bedst til dem. Udbuddet er blevet langt mere gennemsigtigt, og det er kunderne meget glade for, siger salgschefen.

 

 


Hos Lindholm Biler opdeler vi ikke bilerne efter mærke, men efter hvilken type bil det er, siger salgschef Kim Lindstrøm.

FDM-attest på alle brugte
Alle brugtbiler hos Lindholm er blevet tjekket af FDM og efterfølgende udstyret med en FDM-attest. Det giver kunderne sikkerhed for, at den bil, de vælger, er i orden.

Ud over brugtbiler har Lindholm også et betydeligt salg af nye biler, der parallel-importeres i større partier, og hvor der er rigtig meget at spare. Det gælder især modeller som Seat Toledo og Volvo C30 samt nye Mercedes-biler.

<-- Tilbage