Debat     Galleri     Log in
Kære læser, velkommen til Viborgs nye bilavis
Nu kan du få hænderne i noget, der på én gang er nyt og brugt. Nyt i den forstand, at du ikke før bilavisviborg.dk kunne få dig et samlet overblik over tilbuddene fra byens forhandlere af brugte og nye biler, og brugt i den forstand, at der ikke er noget nyt i selve idéen. For os er det god logik.

Som forhandlere af brugte og nye biler oplever vi dagligt at biler, som for én familie er brugte kan være "nye" og skabe stor glæde for andre. På samme måde er vi klar over, at andre byer har haft glæde af en avis, der samler brugte og nyvognstilbud fra byens forhandlere, og for os er det noget nyt. Vi er sikre på, at denne avis vil være til glæde for rigtig mange i vores område!

Vi glæder os meget over at kunne udgive bilavisviborg.dk. Det er nemlig en avis, der giver mening. Det giver mening, at vi som forhandlere nu har mulighed for at fremvise vores gode tilbud i en attraktiv form, og i én samlet avis. Det giver mening, at Viborg kan profilere sig som en by med masser af gode muligheder for at gøre sig en god bilhandel. I alt beskedenhed har vi meget at byde på i Viborg, også når det gælder bilhandel, og det kan vel svært siges for tit. OG det giver først og fremmest mening, at du - kære kunde - nemt og jævnligt kan få et samlet overblik, finde inspiration og gøre dig en god, sikker bilhandel i Viborg.

Alle forhandlere i denne avis er nemlig medlem af DBFU og DAF.


På billedet ses tv bilhandler Frederik Sieverts, Schramm Biler sammen med Jens Borved, Borved Grafisk som står for produktionen af "bilavisviborg.dk".

Det betyder tryghed for vores kunder. Tryghed om en handel i organiserede og ordentlige butikker og sikkerhed for, at købe brugte biler med kilometergaranti der holder, og hvor der ikke er skjult restgæld. 

Alt i alt er dette nye tiltag til gavn for rigtig mange, og når vi som bilforhandlere siger det danner mening med denne avis, kan du være sikker på én ting: Vi har altid rat! Vi glæder os til at høre jeres mening om denne avis på gensyn.

<-- Tilbage