Debat     Galleri     Log in
Dahl-Pedersen lancerer hele 4 nye Renault-modeller

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Er du til Renault, så er der netop nu masser af nyheder at vælge imellem. Dahl Pedersen A/S, Holstebrovej i Viborg, kan nemlig præsentere hele fire nye biler samtidig.

- Der er tale om meget forskellige modeller, så uanset hvilket bilmæssigt behov man har, kan det dækkes af Renault, siger salgskonsulent Jesper Hvas Sørensen fra Dahl Pedersen A/S.

De fire nyheder er: Den lille rappe og smarte Renault Twingo, en rigtig fransk frækkert. Den rummelige Renault Grand Modus. Den lille stationcar Renault Clio Sport Tourer. Samt Renault Kangoo, der med sin store rummelighed er enhver børnefamilies drøm.

- Alle de fire nye modeller har fået en meget fin modtagelse hos kunderne. Det kommer ikke bag på mig, da bilerne både er driftsikre og komfortable og har et meget højt sikkerhedsudstyr. Samtidig fås de til favorable priser, siger Jesper Hvas Sørensen.

 

 
Alle de fire nye modeller har fået fin modtagelse hos kunderne, siger Jesper Hvas Sørensen

Ny salgskonsulent for brugtbiler
Han har netop sagt goddag til en ny kollega i salgsafdelingen. Det er Kenneth Hoberg, der fremover skal varetage brugtvognssalget af Renault. Trods sine blot 24 år har Kenneth Hoberg mange års erfaring fra bilbranchen.<-- Tilbage