Debat     Galleri     Log in
Viborgenserne vilde med den nye miljøvenlige Škoda Fabia Greenline

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Alle taler om miljøet. Škoda gør noget ved det. Carepoint på Falkevej i Viborg har netop haft danmarkspremiere på den nye Škoda Fabia Greenline, som kører 17 procent længere på literen, udleder 14 procent mindre CO2 og er 13.000 kroner billigere i introduktionsfasen. Selv om den
har mere udstyr.

- Det er da et utroligt godt tilbud, og der er også meget stor interesse for den nye miljøvenlige model. Vi præsenterede nyheden ved et åbent hus-arrangement,
hvor der var stort rykind. Også af mennesker, der ikke tidligere har kørt Skoda, fortæller salgschef Ole Th. Nøhr fra Carepoint i Viborg, som allerede har opnået et pænt salg af den nye model.

Kendt for god biløkonomi
Škoda er i forvejen kendt for økonomiske biler - både med hensyn til brændstof- og totaløkonomi - og nu går man skridtet videre med GreenLine. Navnet dækker over eksisterende modeller, som er blevet optimeret, så de vejer mindre, har bedre aerodynamik, lavere rullemodstand, ændret motorstyring og højere gearing.

 

 
Salgschef  Ole Th. Nøhr (th) præsentere her den nye miljøvenlig Škoda Fabia Greenline for trofast kunde

 - Škoda Fabia GreenLine er den første GreenLine-model på det danske marked. Senere følger andre Škoda-modeller, oplyser Ole Th. Nøhr. Siden introduktionen i 2001 har Fabia været blandt de bedst sælgende biler i klassen for mindre familiebiler. I 2001 blev Fabia kåret som årets bil i Danmark.

<-- Tilbage