Debat     Galleri     Log in
Suzuki Splash - en rap og rummelig lille japaner fra Jørgen Olsen

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Lille udvendig, men med masser af plads indvendig. Sådan er den nye Suzuki Splash, som netop nu kan ses og prøves hos Jørgen Olsen A/S, Industrivej i Viborg, Suzuki Splash er en sporty lille bil, der har fortrinlige køreegenskaber og går langt på literen. Op til 20 km på literen for Splash 1.0 og 22 kilometer pr. liter for 1.3 dieseludgaven. En sådan kombination af rummelighed og brændstoføkonomi bliver svær at slå.

Plads til 24 kasser sodavand
- Kunderne bliver meget overraskede over, hvor rummelig den lille bil egentlig er. Specielt er der gode pladsforhold på bagsædet. Kabinen er så stor og velindrettet, at fire voksne - eller to voksne og tre børn - fint kan være her. Og lægger man bagsæderne ned, er der næsten ingen grænser for, hvad man kan proppe ind i bilen. For eksempel kan man transportere ikke færre end 24 kasser sodavand i den, hvis man skulle gå hen og blive lækkertørstig her i sommervarmen, siger salgskonsulent Brian Dam fra Jørgen Olsen A/S.

 


Du kan transportere 24 kasser sodavand i den nye Suzuki Splash siger salgskonsulent Brian Dam fra Jørgen Olsen A/S

- Generelt er Suzuki-biler meget driftsikre, så mange køber dem igen og igen. Men med en pris helt ned til 115.000 kroner er der også mange førstegangs-købere til Suzuki Splash, fortæller Brian Dam.

<-- Tilbage