Debat     Galleri     Log in
Ny Daihatsu kan fås for under 100.000 kr. hos Schrammbiler

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Selv i vore dage kan man for under 100.000 kroner få en ny bil af ordentlig kvalitet. I hvert fald hvis man er kunde hos Schrammbiler, der nu også handler med det japanske mærke Daihatsu. Foreløbig er der to personvognsmodeller at vælge imellem: Daihatsu Cuore til 98.900 kroner og Daihatsu Sirion, der koster fra 119.900 kroner.

- Trods de lave priser er Daihatsu-biler både rummelige, veludstyrede og af høj kvalitet. Det gælder også for den billigste model, Cuore, der er med tre års fabriksgaranti og otte års rustgaranti. Bilen kører 22 ,7 kilometer på literen og koster i vægtafgift kun 260 kroner halvårligt, så den er også meget billig i drift, siger Frederik Sieverts fra Schrammbiler, som er beliggende på hjørnet af Holstebrovej og Katmosevej i Viborg.

Stor interesse
Fuldt fortjent har Daihatsu fået en fin modtagelse hos kunderne. - Selv om vi kun har forhandlet nye Daihatsu i

 


Fuldt fortjent har Daihatsu fået en fin modtagelse hos kunderne, siger Frederik Sieverts

kort tid, har vi allerede opnået et betydeligt salg. Både til unge førstegangs-købere, der her kan få masser af bil til pengene, og til lidt mere modne kunder, som måske har kørt Daihatsu for år tilbage og derfor kender bilens kvaliteter, siger Frederik Sieverts.

<-- Tilbage