Debat     Galleri     Log in
BS Automobiler: Flere og flere vŠlger at finansiere bilen hos os

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

Lavere rente, kortere ekspeditionstid og større fleksibilitet. Det er ifølge sælger Morten Mikkelsen fra BS Automobiler tre af de fordele, man opnår ved at finansiere sit bilkøb direkte hos eksempelvis BS Automobiler frem for at gøre det gennem sin bank eller andet pengeinstitut.

- Flere og flere af vores kunder vælger at lade os klare finansieringen gennem et af de finansieringsselskaber, vi samarbejder med. I dag varetager vi finansieringen for anslået omkring 30 procent af de biler, vi sælger. Og tallet er stigende, oplyser Morten Mikkelsen.

Attraktive løsninger
- Denne udvikling hænger naturligvis sammen med, at vores finansieringsløsninger stort set altid vil være mere attraktive end de tilbud, kunden kan få i sin bank. Vores rentesatser er generelt lavere end bankens på både fastforrentede lån og på lån med variabel rente. Vi kan ekspedere lån på meget kort tid - under en halv time. Og så er vi langt mere fleksible end bankerne, hvis en kunde for eksempel

 

 


Flere og flere af vores kunder vælger at lade os klare finansieringen gennem et af de finansieringsselskaber, vi samarbejder med, fastslår Morten Mikkelsen

ønsker at ændre lånets afdragsperiode eller at sælge eller udskifte sin bil, inden lånet er betalt ud, fastslår Morten Mikkelsen. BS Automobiler, der ligger ved Ørums vestlige indkørsel, sælger både brugte biler og nye biler, Sidstnævnte importerer firmaet i vidt omfang selv.

<-- Tilbage