Debat     Galleri     Log in
Viborg Autogaard gør drømmen om en Mercedes til virkelighed

Af Journalist Ronald Nielsen, MedieKontoret

For mange er Mercedes den ultimative bildrøm. Men hvorfor nøjes med at drømme, når Viborg Autogård kan gøre drømmen til virkelighed? Familiefirmaet med base på Lundvej i Viborg har nemlig specialiseret sig i at købe frikørte Mercedes taxier og renovere dem fra A til Z for derefter at sælge dem til mennesker med søde Mercedes-drømme.

- Det er en både god og prisbillig løsning for mennesker, der gerne vil have en bil ud over det sædvanlige. Ofte vil prisen på en to eller tre år gammel, frikørt taxi blot være det halve af, hvad en tilsvarende ny Mercedes vil koste. Og selv om bilen måske har kørt 250.000 km eller mere, har den stadigvæk mange hundredetusinde kilometer i sig, siger Bjarne Christensen. Sammen med sine søskende Finn Christensen og Marianne Bjerrisgaard driver han Viborg Autogård, der også har et stort salg af nye Mercedes taxier til kunder over hele landet.

Rustproblemer er løst
- For nogle år siden var der rustproblemer med enkelte Mercedes modeller. Men disse problemer har producenten for længst løst. Og for de berørte modeller tilbyder vi,

 

 


Ud over de nye og bedre brugte biler, som Viborg Autogård har til sælg, råder firmaet også over en flot gammel Mercedes MB 170 S fra begyndelsen af 50'erne, her præsenteret af Finn Christensen, Marianne Bjerrisgaard og Bjarne Christensen. Veteranbilen er dog kun til "paradekørsel".

gennem vores underleverandør, en meget effektiv og garantisikret rust- og undervognsbehandling, der én gang for alle løser rustproblemerne, siger Bjarne Christensen

Ud over Mercedes sælger Viborg Autogård også andre bilmærker, både nye og bedre brugte.

<-- Tilbage